2017 Bahar Dönemi

Yoğun bir bahar dönemini tamamladık.

18 Nisan 2017’de Ankara Melika Turgut Anaokulu‘nda küçük ışık parçalarıyla bir peyzaj mimarlığı atölyesi yaptık. Bazı meslektaşları kıskandıracak bir yaratıcılağa sahip bu çocuklarla zaman geçirmek muhteşem bir deneyim oldu. Henüz kalıpları olmayan zihinlerin nasıl özgün çalışmalar çıkardıklarını görmek cidden öğreticiydi. Babam ve Oğlum filmindeki “insan büyüdükçe hayalleri küçülür mü?” repliğini düşünmeden edemedim. Henüz fırsat bulamadım ama atölyeden bazı fotoğrafları en kısa zamanda facebook sayfasına yüklemeye çalışacağım. Bizi bu taze zihinlerle buluşturan Dr. Burcu ÇABUK ve muhteşem öğrencilerine sonsuz teşekkürler.

Mayıs ayında, benim de yedek jüri olarak görev aldığım Bandırma 17 Eylül Üni. Merkezi Yerleşke Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı. Çok uyumlu ve keyifli bir jüri çalışmasıydı, sonuçların Üniversite adına da verimli olduğunu düşünüyorum. Ödül alan tüm ekipleri tebrik ediyorum.

Son olarak Atılım Üniversitesi’nde de bir dönemi kapattık. Değerli arkadaşım Öğr. Gör. Hakan GÖKDEMİR‘le birlikte MMR 262 Sayısal Ortamda Görselleme dersini birlikte yürüttüğümüz 3 sınıf dolusu mimar adayının hayatında küçük bir iz bırakmaya çalıştık.  Onu da ayrıca paylaşacağım. Olumlu ve verimli olabildiği ümidiyle, tüm öğrenci arkadaşlarıma devam eden öğrencilik ve takip edecek meslek hayatlarında başarılar…

Paylaş: